Yardımsever Gönüllere Teşekkür Ediyoruz

Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye sonsuz teşekkürler ederiz. Derneğimiz ile ilgili basında haberlerin yer alması üzerine başta siz olmak üzere yardımsever insanlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. Öncelikle tüm faaliyetlerimizi Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü ile koordine ederek doğrudan kadınlarımızın ve çocuklarımızın ihtiyaçlarını temin etmeye yönelik yapmakta olduğumuzu bilmenizi isteriz. Çok farklı içerikli yardım taleplerinin gelmesi nedeniyle tüm yardımsever dostlarımızın taleplerine ilişkin olarak 27.04.2016 tarihinde Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü ile tekrar görüşmeye gittik.

Yaptığımız görüşme sonucu;

– Kadınlarımız için (hijyenik mazemeler, ped, şampuan, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, kıyafet vb.),
– 0-6 yaş çocuklarımız için (hijyenik malzemeler, çocuk bezi, bebe şampuanı, pişik kremi, pudra, kıyafet, içerisinde metal olmayan oyuncaklar vb.)
ihtiyaçların karşılamak amacıyla ayni(malzeme) ve maddi yardımların yapılabileceğini ve tüm bu yardımların Mağdur Ailelere Yardım Derneği aracılığı ile yapılmasını kararlaştırdık.
Bu bağlamda tüm yardımlarınızı bekliyoruz.
Saygılarımızla.

İletişim Adresi : Kızılay Mahallesi Fevzi Çakmak-1 Sokak No. 13 Daire 16